Generelle betingelser

Privat Politik
Pålidelighed og sikkerhed er nøgleordene, hvorfor det er vigtigt, at vores medlemmer føler sig trygge i vores datingunivers. Sugarfar går meget op i at beskytte dit privatliv; du bestemmer nemlig selv hvem du deler dine billeder med og din bankudskrift vil aldrig vise navnet af vores website. Vi vil gøre vores bedste for at være et loyalt og troværdigt datingsite. Derfor vil vi altid behandle dine brugerdata og private oplysninger med respekt. Vi vil ikke udleje eller sælge dine data eller vores kundeliste til tredjepart – og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.


Disse nedenstående vilkår og betingelser er kun gældende ved opgradering til Premium status

(Gratis Premium status for Sugarbabes)

Betaling:
Alle abonnementstyper er opbygget således, at det automatisk trækkes i overensstemmelse med det aftalte beløb, indtil du vælger at opsige det. Alle betalingstransaktioner hos sugarfar.dk administreres af quickpay.net og Clearhous derfor har sugarfar.dk IKKE adgang til dine kortinformationer. Prisen for det valgte Premiums periode trækkes på én gang. Der er INGEN bindingsperiode på produkterne. Hvis en kunde opsiger sit abonnement, kan kunden ikke få refunderet de resterende penge. I henhold til købeloven har kunden 24 måneders reklamationsret. Hvis du ønsker at reklamere over en mangel ved din profil, skal du reklamere indenfor rimelig tid efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden to måneder, efter at du har opdaget manglen er reklamationen altid rettidig. Beløbet for abonnementsaftalen bliver trukket 24 timer før udløb.

Når du køber med MobilPay, startes der ikke et abonnement, da det blot er engangsbetaling for den valgte periode. Din Premiumstatus udløber ved udgangen af den købte periode.

Sugarfar.dk abonnementsaftaler:
PREMIUM 1 abonnement: betales 119,- pr. løbende måned.
PREMIUM 2 abonnement: betales 199,- løbende hver 2. måned.
PREMIUM 3 abonnement: betales 399,- løbende hver 5. måned.

Risikofrit køb & sikkerhed
Når du betaler med kort, bliver dine kortoplysninger ikke gemt på Sugarfar.dk og Sugarfar.dk har ingen adgang til dine private oplysninger. Alle betalinger bliver sendt fra Sugarfar.dk sikre servere til quickpay og Clearhous via krypteret kode, så hverken vi eller andre har mulighed for at opsamle dine private informationer.

Fortrydelsesret
Du kan kun fortryde, såfremt du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor 14 dage. Dit Premium tages i brug i sammenøjeblik du har gennemført købet. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal du straks efter købet logge af og ikke logge på igen. Derefter skal du kontakte vores support (support@sugarfar.dk) for at informere, at du har fortrudt dit køb. Hvis du har alligevel har læst beskeder, sendt beskeder eller besøgt andre profiler, har du dermed brugt dit Premium, og du kan dermed ikke få refunderet dit køb.
Du må IKKE slette din profil, når du henvender dig til supporten vedrørende fortrydelsesret da vi ikke har mulighed for at kontrollere, om du har brugt din Premiumstatus. Gør du det, mister du derfor muligheden for at få refunderet dit køb.

Opsigelse
Hvis du ønsker at opsige dit løbende abonnement på sugarfar.dk, kan du altid gøre det via ”din profil og annullerer mit medlemskab”. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du altid kontakte vores support (support@sugarfar.dk), der altid er parat til at hjælpe dig.

LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op