Når du uploader et billede så sæt “Privacy:” til “Venner”, dermed er det kun dem du er venner med, som kan se dine private billeder.

Delingen af dine private billeder vil kun ske, hvis du accepter eller tilføjer modparten som ven.

For at kunne se andres private billeder, så skal du tilføje den valgte person som ven. Når i er venner, så har i begge adgang til hinandens private billeder. 


Sæt” Privacy:” til “Venner”; kun dine venner kan se dine private billeder.

:

Tilføj en person som ven, hvis du ønsker at vise dit billede til personen.


Svar


LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op