Vi har alle prøvet det. Man bliver forelsket, man bliver kærester, alt er godt. Men med tiden begynder forholdet at ændre sig til noget andet. Man begynder at finde ud af, at man ikke ønsker det samme. Man har ikke de samme forventninger til hinanden, og man føler egentlig ikke, at forholdet giver det, man havde ønsket. Måske når det ikke engang til mere end den første date, før man må se skuffelsen i øjnene.

Det er aldrig en fed oplevelse, og det er en selvfølge, at man hurtigt bliver træt af det, og at man måske tænker, om der findes alternativer til de traditionelle måder at date på.

Det bliver for nogen sværere at opretholde et forhold, da vi ønsker mere frihed både i vores hverdag, men også i vores relation til andre. Det er bl.a. også herigennem, at mange vælger at benytte andre datingformer i håbet om at få stillet deres intime behov. Særligt er sugardating blevet populært både blandt aktive brugere, men også i form af mediedebatter og dokumentarer, hvor mange har set ”En Sugardaters fortælling” på DR, med Gina Jaquelines fortælling om livet som sugarbabe.

Men hvorfor sugardater danskerne? Der er mange forskellige holdninger til dette spørgsmål, og det er ikke fordi, der som sådan er et endegyldigt svar. Nogen gør det, da de ikke mener at der er tid i hverdagen til at opretholde et traditionelt parforhold. Andre gør det for spændingen og oplevelsens skyld, og nogle vælger også at gøre som en form for flugt fra deres hverdag. Måske har du en helt fjerde grund til, at sugardating er løsningen for dig?

Ikke desto mindre har flere forskere som eksempelvis sociologerne en større interesse i de relationer, vi danner igennem livet. Mange sociologer har bl.a. undersøgt, hvordan seksuelle, intime og romantiske parforhold har ændret sig siden 50’erne ift. skilsmisser, dating, sammensatte familier, homoseksualitet osv.

Vi søger Sugardaddies og Sugarbabes til interview til forskningsprojekt

Vi er en gruppe sociologistuderende, som på nuværende tidspunkt er i gang med vores bachelor projekt på Aalborg Universitet. Vi har tidligere skrevet om sugardating med et fokus på, hvorfor man vælger at sugardate. Vi ønsker at tage sugardating op igen, men denne gang for at bidrage til forskningen ved at kigge på de spilleregler, der gør sig gældende inden for sugardating. Formålet er ikke, at sammenligne sugardating med gråzone-prostitution eller lignende, da dette er en diskussion, vi tager afstand fra. Vi vil forsøge at forstå og skildre dette miljø på en objektiv og ikke-dømmende måde, da vi mener, at sugardating kan indebære mange forskellige ting, og det på mange måder kan sammenlignes med mere traditionelle måder at date på.
Derfor håber vi, at der er nogle sugardaddies og sugarbabes, her på sugarfar.dk, der vil fortælle om deres erfaringer og holdninger igennem et interview med to ud af gruppens fire medlemmer, så vi kan få lov til at skrive om sugardating ud fra jeres oplevelser, erfaringer og holdninger i stedet for den måde, som samfundet ser det på. Vi kan garantere fuld anonymitet ved jeres deltagelse.
Hvis der skulle være nogen, som kunne være interesserede i at deltage, så må i meget gerne kontakte os via mail: lbrusg15@student.aau.dk
Vi håber på at høre fra jer

Med venlig hilsen,
Cecer, Helene, Tine og Line


Svar


LOG IND PÅ DIN PROFIL OPRET NY PROFIL

 
×
 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op