Hvad er Sugarfar?

Main hero image

Om SUGARFAR og SugarDating

  • Sugarfar er en Sugardating datingsplatform, hvor du kan tilmelde dig GRATIS. Vi har bestræbt os på, at gør din søgen efter en Sugardate, så simpelt som muligt, derfor har vi gjort vores bedste for, at Sugarfar fremstår dejlig simpel, og let at gå til. Vi har stor respekt for dit privatliv, derfor er det nemt for dig at navigere rundt, hvor du kan være hundrede procent anonym. Alt i alt er Sugarfar’s sugardating platform en unik mulighed for at mødes med en SugarDaddy, SugarBabe, SugarBoy eller SugarMama og dermed finde dig en drømmepartner fra hele verden, hvor gensidig respekt og forkælelse er nøgleordene.

  • Fænomenet Sugardating er kommet for at blive. Det er allerede meget populært i USA, hvor det er blevet meget normalt ofte for unge piger at blive forsørget og forkælet. Her kan man tale om at kønsrollerne ofte er lidt gammeldags. Kvinden kan koncentrere sig om at være kvinde hvor manden er den, der forkæler og forsørger sin kvinde. Til gengæld kan kvinden forkæle den mand, hun er sammen med. En Sugardaddy er oftest en moden herre som har styr på sit liv, sin økonomi og som nyder at forsørge eller værdsætte en yngre kvinde med eksempelvis middage, rejser, gaver, underholdning eller oplevelser...

  • Det diskuteres ofte, om hvorvidt Sugardating er prostitution eller ej. Men sandheden er at en kvinde/pige/SugarBabe/SugarBoy udvælger sin partner ud fra billeder og fysisk tiltrækning, ligesom helt almindelig dating, og til forskel fra et escortbureau kan kvinden sige nej til en mand, hvis kvinden ikke finder personen tiltrækkende eller interessant. Det skal dog understreges, at en date eller rettere sagt sugardating ikke nødvendigvis indbefatter sex.

  • Pålidelighed og sikkerhed er nøgleordene, hvorfor det er vigtigt, at vores medlemmer føler sig trygge i vores datingunivers. Sugarfar går meget op i at beskytte dit privatliv; du bestemmer nemlig selv hvem du deler dine billeder med. Vi vil gøre vores bedste for at være et loyalt og troværdigt datingsite. Derfor vil vi altid behandle dine brugerdata og oplysninger med respekt. Vi vil ikke udleje eller sælge dine data eller vores kundeliste til tredjepart – og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.